06.08.2014

 

 

Comunicat de presă

Cursuri gratuite de formare profesionala

 

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita vine in intampinarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prin organizarea de cursuri de calificare profesionala in urmatoarele meserii: operator introducere, validare si prelucrare date, agent vanzari, curs limba engleza, inspector resurse umane, macelar, lucrator in comert, ospatar, bucatar, frizer coafor manichiurist pedichiurist, mecanic auto, tinichigiu, lucrator in cultura plantelor, lucrator finisare constructii, mecanic agricol.

Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.

Persoanele interesate in a urma un curs de formare profesionala se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.

 

 

 

Compartimentul juridic, relatii cu publicul, comunicare si secretariatul CC