19.01.2015

 

 

Comunicat de presă

Cursuri gratuite de formare profesionala

 

 

In anul 2015, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita vine in intampinarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prin organizarea de cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii: operator introducere, validare si prelucrare date, agent vanzari, comunicare in  limba engleza, inspector resurse umane, macelar, lucrator in comert, ospatar, bucatar, frizer coafor manichiurist pedichiurist, mecanic auto, tinichigiu/vopsitor auto, barman preparator, patiser,   electrician/electronist auto, instalator tehnico-sanitare si de gaze, confectioner asamblor articole din textile.

 Cursurile de lucrator in cultura plantelor, lucrator finisor constructii si  mecanic agricol vor fi organizate in mediul rural adresandu-se persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din localitatea ( regiunea) respectiva, in functie de solicitarile ce vor veni pe parcusul anului din partea somerilor sau ale autoritatilor publice locale.

Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.

Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.

Persoanele interesate in a urma un curs de formare profesionala se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.